Újdonságok a rendszerben

2012. november 20. 16:47 - dvdnam

Folyamatosan dolgozunk a JoSzaki.hu-n, a mai napon is élesítettünk két újabb fejlesztést, amik reméljük, hogy elnyerik tetszéseteket.

Bemutatkozó szöveg

A szakemberek adatlapjain mostantól szebben és hangsúlyosabban jelenik meg a leírásuk, mert úgy gondoljuk, hogy ez az egyik legfontosabb szempont, ami alapján a látogatók eldöntik, hogy kitől kérjenek ajánlatot. Ezért érdemes nagy gondot fordítani arra, hogy bemutatkozásotok kellően bő, naprakész és vonzó legyen, mert ezzel jelentősen tudjátok növelni a beérkező ajánlatkérések számát. Nézd meg az adatlapodat, hogy lásd, mi változott!

A hosszabb szövegek esetén azért kerültek ki a "Bővebben" linkek, hogy ne vesszen szem elől a "Kérj ajánlatot" gomb. Írjátok a legfontosabb mondatokat az elejére, hogy a látogató biztosan tovább olvasson! 

Értesítési beállítások

Szakemberként bejelentkezve elérhetővé vált egy új menüpont "Értesítési beállítások" néven. Ezen az oldalon van lehetőség beállítani, hogy milyen email és SMS értesítéseket szeretnétek kapni.

  • A tanácsadói klubbal kapcsolatos leveleket csak azok tudják ki- illetve bekapcsolni, akiket már megkerestünk, hogy kívánnak-e részt venni a legjobb szakembereinkből álló csapatban, akiknek időnként kikérjük a véleményét a fejlesztéseinkről.
  • Meg lehet adni, hogy kérsz-e figyelmeztetést ha a kreditjeid egy megadott szint alá csökkennek, vagy ha egyenleged lefogy.
  • Itt kérheted a JóSzaki hírlevelét is. Javasoljuk, hogy ezen kívül kövesd a Facebook oldalunkat is, mert ott írunk leggyakrabban az aktualitásokról.

N7854210.png

Ha bármilyen kérdésetek, észrevételetek van, bátran keressetek minket az info@joszaki.hu email címen!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.