Így kezdj neki a meditálásnak, kifogások nélkül!

2018. február 16. 21:59 - mokuspanna

Érezted már úgy, hogy meg kellene állnod, de képtelen vagy és csak sodródsz? A munkában, a magánéletben, mindenhol... Te is tudod, hogy szükséged lenne egy kis nyugalomra, de azt sem tudod, hogy érhetnéd el?! Mi a meditációra szavazunk!

meditaljunk.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

111 ötlet raklapokból az otthonodba, amit mindenki irigyelni fog!

2018. január 07. 15:41 - mokuspanna

Korábbi cikkünkben már foglalkoztunk a raklapokból készült kerti bútorokkal, aminek nagy sikere volt, így a mostani szuper gyűjteményünk főszereplői a beltéri raklapbútorok és -kiegészítők. Már a gondolat is inspiráló, hogy a majdnem szemétből alkothatunk vagy készíttethetünk ügyes asztalosokkal valami igazán újat és egyedit. Ja, és még hasznos is lesz, szóval csúcs! Ugye? 
raklap_jelolesek_biztonsagos_hasznalat.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Így lehetsz te a szakemberek álma: a tökéletes megrendelő!

2017. október 30. 16:55 - Virág Jószaki

Te meg vagy elégedve a szakik munkájával? És ők veled? Tuti, hogy neked is volt már sok jó és valószínűleg néhány rossz tapasztalatod is különböző szakemberekkel. Ezeknek az esetek legnagyobb részében a rossz vagy hiányos kommunikáció az oka, de ha mélyebbre ásunk, millió dolog lehet még, amitől félrecsúszhat egy-egy ilyen kapcsolat. Most azt nézzük meg, hogy mit tehetsz te, mint megrendelő azért, hogy "Minden jó, ha vége jó!" érzéssel búcsúzhassatok egymástól a munka végén.

szaki_megrendelo_kapcsolat.jpg

Tovább
1 komment

Így tárolj okosan, ha alacsony a belmagasság!

2017. szeptember 15. 09:41 - mokuspeti

Abban szerintem mind egyetértünk, hogy térből sosem elég. Bárkit is kérdeznék meg arról, hogy "ha egy varázspálcasuhintással kapna még egy szobát, akkor élne-e a lehetőséggel vagy sem", gyanítom az igenek győznének.

A nagy belmagasságú lakásoknál ilyenkor kerül megfontolásra a galéria építése, aminek köszönhetően nemcsak plusz négyzetméterekhez jutunk, de tárolóhelyből is több lesz. No de, mit csináljanak azok, akiknek a belmagasságuk csak 2 és 3 méter között van, de nem akarnak annyi szekrényt a szobába, mint amennyi egy bútorraktárban van?

Tovább
2 komment