Minősített és környékbeli szakik előnyben

2010. április 21. 15:47 - Tamas

Ha eddig kerestetek szakembert, akkor sokszor találtatok olyanokat, akik megadták, hogy "mindenhol" dolgoznak. Ez mostantól kevesebbszer fordul majd elő.

Azt szeretnénk, ha azok a szakemberek kerülnének a találati lista élére, akik a munkaadók számára a legértékesebbek. De kik is ezek? 

  • Azok a szakemberek akikkel már dolgozott ismerősük.
  • Azok a szakemberek, akiknek sok jó minősítése van.
  • Akik a megrendelő környékén dolgoznak.
  • Hogy mindenkinek legyen esélye a megjelenésre, ezért az egyes listázások alkalmával kicsit variáljuk a sorrendet, hogy mindenki jobb eséllyel kapjon ajánlatokat.

Természetesen csak azok jönnek szóba, akik dolgoznak az adott szakmában. Láthatjátok, hogy a két fontos szempont attól függ, mennyi értékelésetek van. Ez nem véletlen, azt szeretnénk, ha a felhasználók ebben a rendszerben ismerőseik által értékelt jó szakikat találhatnának. Gyűjtsétek tehát az értékeléseket!

Az eddig megismert keresési és adatlap felületek kicsit megváltoztak, hogy megfeleljenek ennek a koncepciónak. Kereséskor alapvetően környékbeli szakemberekre keres a munkaadó, de ezt átállíthatja szélesebb körre, hogy távolabbról is kaphasson ajánlatokat.

A szaki adataitok között pedig nem kell már az összes várost felsorolnotok, ahol dolgoznátok, csak egyet, a székhelyeteket, és azt, hogy onnan milyen messze vagytok hajlandóak elmeni egy munka kedvéért.

 

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fllevente · http://lfogarasi.blogspot.com 2010.06.15. 14:57:46

Romániaiak Miért nem tudnak regisztrálni a Jó szakiba. Ez fölháborító!!!!!!!!!!!!!