Térképre Szakik!

2010. október 20. 13:04 - RobertoQ

Mostantól elérhető a Jószaki rendszerben a térképes regisztráció. Ez a fejlesztés bizonyos szakmák esetében nagyon fontos. Egy autószerelő vagy kozmetikus tipikusan egy helyen dolgozik. A megrendelőknek fontos lehet, hogy milyen messzire kell menniük. 

Természetesen vannak olyan szakmák, amelyek nem kötődnek egy helyhez, ilyen szakembereinknek nem is kell a cím mezőt pontosan kitölteni. Amelyikőtök műhelyben / szalonban / irodában dolgozik, azoknak viszont érdemes belépni az alkalmazásba és pontosítani a címet.

Lássuk, hogy néz ki a rendszer a gyakorlatban.

Szakma felvételekor a típusának megfelelően - munkahelye, kiszállásos vagy távmunkás - megadható a munkavégzés címe, illetve beállíthatja, hogy ezen kívül hol vállal még munkát, a megadott km körzetet pedig megjelenítjük neki.

A kereséskor is feltűnik a térkép

Kereséskor megjelennek a térképen a találati lista szakijai. A két oldal szinkronban van, ha a listában választunk ki egy szakit akkor a térképen ráközelítunk, ha meg a térképen kattintunk rá, akkor a találati listában az lesz kiválasztva.

A térképen a "szaki keret" megfelel a minősítésnek, vagyis a minősített jószakinak piros, a minősítettnek zöld, a többieknek pedig szürke, illetve ez alapján van meghatározva a szint is, tehát a legfelső szaki a térképen a legelső a találati listában. Ha még nincs cím beállítva a szakiknak akkor a városának a középpontjában kerül elhelyezésre, némi szórással.


 

Minden szakembernek érdeke, hogy minél hamarabb megadja a címét. Itt az ideje, hogy te is beállítsd

3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zola a fafarago 2010.10.31. 01:50:34

Még mindig hiányos a szakmák válszthatóságának lehetősége!

Timeon 2010.11.06. 13:47:24

Nem tudok regisztrálni. Nem ismeri a címemet a rendszer. Illetve több címmel is próbálkoztam, de egyiket sem ismeri. Ilyenkor mi a teendő?

RobertoQ 2010.11.09. 14:21:38

@Zola a fafarago: Ha szeretnéd, hogy egy új szakma kerüljön be a listába szavazz rá a Néphangjában:

http://iwiw.hu/app/1483618165?view-params={%22first_load%22:%22nepszeruotletek%22,%22topic_id%22:3,%22project_code%22:%22szaki%22}

@Timeon:
Ma délelőtt lett frissítve a térképes regisztráció, kérlek próbáld meg újból!