Újítások a visszajelzések alapján

2012. szeptember 26. 20:51 - dvdnam

Mint azt korábbi írásunkban olvashattátok, hétfőn bevezetésre került a kredit rendszerünk, az első visszajelzések alapján pedig máris előálltunk 3 fejlesztéssel.

Mini munkák, javítások

Mostantól a 2000 forintnál alacsonyabb értékű megbízások esetében az ajánlatkérés kiközvetítéséért felszámolt 300 krediten túl csak 200 kreditet vonunk le. Eddig minden létrejött munkáért egységesen 1000 kredit közvetítési díjat kértünk, de most igyekszünk tekintettel lenni a kis összegű megbízásokra. Amíg elkészül a szükséges felület, az ilyen esetekben írjatok emailt az info@joszaki.hu címre és mi visszaadjuk az adott munkákért levont többletkrediteket.

Kevesebb Szakembernek mehet ki egy ajánlatkérés

Mostantól egyszerre már csak 5 szakembertől kérhetnek ajánlatot a JoSzaki.hu látogatói. A statisztikáink alapján nem mindig tud válaszolni, vagy munkát vállalni az összes szakember, így egy munkáért jellemzően ennél kevesebben szállnak versenybe. 

Régebbi, de most megválaszolt ajánlatkérések ingyenesek

Korrigáltuk azt a kis rendszerhibát is, ami az olyan munkákért is levonta a krediteket, amiket még az ingyenes rendszerben kaptak meg a szakik, de eddig még nem jelzett vissza az ajánlatkérő, hogy kit választott. Ha ilyet tapasztaltál, kérjük írj emailt az info@joszaki.hu címre, hamarosan pedig automatikusan is javításra kerülnek ezek.

Tipp

A Szakembereknek érdemes körülnézni az adatlapjukon. Volt, aki panaszkodott rá, hogy túl sok megbízást kap. Erre megoldás, ha olyan időszakokban, amikor nem tud több munkát vállalni valaki az adatlapján időszakosan kikapcsolja az ajánlatkéréseket. Szintén érdemes pontosítani a leírást magatokról, akkor elkerülhető, hogy olyan megkeresést kapjatok, amely nem érték számotokra. 

Köszönjük visszajelzéseiteket, ha további kérdésetek, ötletetek merül fel, írjatok nekünk!

JoSzaki.hu csapat

info@joszaki.hu

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.