Pályázati támogatás: köszönjük!

2012. december 31. 16:34 - Tamas

Kicsit több mint két évvel ezelőtt jutottunk arra az elhatározásra, hogy pályázati támogatás segítségével emeljük a rendszert magasabb szintre. Rengeteg ötletünk volt, mind a fejlesztés, mind a marketing tekintetében, de úgy éreztük, hogy saját erőből nem tudjuk ezeket olyan gyorsan megvalósítani, ahogy szeretnénk. 

joszaki_iwiw.png

A pályázat előtti időszakban a JóSzaki még csak iWiW alkalmazásként üzemelt.  

A pályázatot végül 2010 vége felé írtuk meg, részletezve, hogy hol tartunk most és milyen céljaink vannak a jövőre nézve: 

A pályázati projekt hatására még több szakembert és ajánlatkérőt tudunk majd kiszolgálni, és gyorsabb ütemben zajlik majd a rendszer továbbfejlesztése a felhasználók visszajelzései alapján. Érdemes kipróbálni a rendszert, vagy a blogon nyomon követni az újdonságokat és változásokat.

palyazat_logok.png

Pár hónap izgatott várakozás után értesítettek minket arról, hogy a pályázatunk nyert. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy rögtön támogatáshoz jutottunk volna, ekkor még a szerzdéskötési időszak következett. 

joszaki_web.pngAz egyik első fejlesztésünk JoSzaki.hu kialakítása és csiszolása volt. 

Pár hónappal később már túljutottunk a szerződéskötési procedúrán és beleugorhattunk azokba a fejlesztésekbe amelyeket kitűztünk magunk elé. Felsorolni is nehéz, mennyi minden történt ebben az időszakban, de mostanra túlléptük a 10.000 regisztrált szakembert, rengeteg új résszel bővült a rendszer, jobban tudtunk kommunikálni a megrendelők és a szakemberek felé. 

joszaki_iphone.png
Megjelentünk okostelefonokon is!

Két év hihetetlenül hosszú idő egy webes vállalkozás életében, ennek ellenére úgy látszik, hogy az akkor megálmodott tervek mind hasznosak voltak és előre vittek minket. Mára már sok platformon elérhetőek a szakembereink: az iWiW mellett a weboldalon, iPhone és Android okostelefonokon is. Aktív párbeszédet folytatunk a közösséggel Facebookon, emailben és kérdőívek segítségével.

koccintas.png

 Bár koccintottunk a pályázat lezárására, ezzel csak egy korszak zárul le, a folyamatos munka nem. 

A jövőben is szeretnénk az ebben az időszakban megszokott, sőt annál gyorsabb tempóban megjelenni fejlesztésekkel. Rengeteg ötletünk van még :) 

Köszönjük a Magyarország és az Európai Unió támogatását! Igyekszünk rászolgálni.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.