Ajánlatkérések: pontosság

2013. február 07. 17:06 - Tamas

Felmerült már több szakember részéről, hogy jó lenne ha az ajánlatkérők pontosabb leírásokkal keresnék meg őket. Ez segítene átlátni, hogy mennyire komoly a megkeresés, és a részletesebb leírás alapján akár egy nagyságrendi árat is tudna a szakember kalkulálni. Ennek elősegítésére változtattunk az ajánalatkérési felületen. 

ajanlatkeres_bovebben.png

A változtatások

  • Tanácsokat adunk az ajánlatkérőnek, hogy milyen részleteket adjon meg a munkával kapcsolatban. 
  • Ha túl rövid az ajánlatkérés, akkor nem fogadja el azt a rendszer.

Lehet egy rövid ajánlatkérés is fontos

A változtatások segítik, hogy pontosabb ajánlatkéréseket kapjanak a szakembereink. Továbbra is fontos, hogy azokban az esetekben is felvegye a kapcsolatot a szakember az őt megkereső ügyféllel, ha az nem tudja önmagától teljes részletességgel leírni a feladatokat. Az ajánlatkérők nem ismerik úgy a feladatot, mint egy szakember, ezért is fordulnak hozzá.  Egy jó szakember, ha szükséges, pontosítja a feladatot, és csak utána ad ajánlatot.

A rendszerben továbbra is lehetőség van visszakérni a krediteket, ha a kézi szűrés ellenére egy nem valós megkeresést kap a szakember. Attól természetesen nem számít valótlannak egy ajánlatkérés, hogy pontosításra szorul.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.