Átver a burkoló, részeg a kőműves és megőrjít a mázoló?

2013. október 26. 13:46 - dvdnam

Az Indexen jelent meg egy írás arról, hogy vajon hová tűntek a jó és megbízható mesteremberek? A JóSzakit pont a cikkben leírtakhoz hasonló tapasztalatok hívták életre. Mi is megtapasztaltuk már sokszor, hogy szinte lehetetlen rátalálni egy korrekt, becsületes szakira.

A JóSzaki indulásakor megjelenő első blog bejegyzésünkben szerepelt az, hogy

Már Pompei ősi falai között is találtak lakásfelújítás miatt öngyilkosságot elkövető tulajdonosokat...

A helyzet azóta sem javult sokat, de az internet adta lehetőségeket kihasználva olyan szolgáltatást kívánunk nyújtani, ahol a közösség által leadott értékelések alapján könnyebbé válhat a választás. Célunk, hogy a látogatók a bemutatkozáson és a referencia képeken kívül minden jó szakiról találjanak nagy számú véleményt, tapasztalatot.

Legyen szó villanyszerelőről, kárpitosról vagy masszőrről, gyors és hatékony megoldást szeretnénk kínálni minden szakembert kereső problémájára.

Próbáld ki te is a JóSzakit, keress szakembert szakma és település alapján!

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Julika Susánné Zőldi 2013.10.28. 15:25:46

Máris bajok vannak ha az ember jó szakit keres,de mi lesz 10 év mulva a mostaniak akik még tudnak is valamit kiöregednek és hol az utánpótlás??? A mi kisvárosunkban is volt egy jol müködő szakiskola de hozzácsapták a gimnáziumhoz,persze a gyengébb képességűek ezt nem birták a létszám csak csökkent és ma már nincs is képzés.Az iskola ott áll kihasználatlanul a pedagógusokat menesztették,a gyengén tanulók meg lógnak az utcán jobb esetben,mert ugye még munkát nem vállahatnak //nincs is//Na ezek után kik fogják elvégezni a szakmunkákat?????

dvdnam 2013.10.29. 13:30:46

Reméljük, hogy a megfelelő pozícióban lévő döntéshozók is hamarosan felismerik ezt a problémát, és megteszik a szükséges intézkedéseket. Valóban nagy szükség van a minőségi képzésre és a megfelelő utánpótlásra.
süti beállítások módosítása