A Nagy Árkalauz Sztori

2016. november 03. 10:25 - Virág Jószaki

A JóSzakiban mindig van projekt. Hol ilyen, hol olyan, de mindig van. Az Árkalauz Projekt a legutóbbi, aminek az eredménye már látható is az oldalon.

Az Árkalauzzal kapcsolatban az a lelkesítő, hogy olyan problémára reflektál, amelyet mind a Szakik, mind az Ajánlatkérők (vagy inkább nevezzük őket Ügyfeleknek), azaz tehát Ügyfelek, mind a JóSzaki Csapat régóta vágyott megoldani.

A Szakik rengeteg olyan megkereséssel találkozhattak nálunk, ami nem másról szólt, mint arról, hogy az Ügyfél árakat szeretett volna. Hogy mennyibe kerül egy szobafestés, ha egyszer, egy távoli napon végre rászánja magát, hogy mi az anyagár-vonzata egy álmennyezetnek, hogy mit tegyünk, ha villanyszerelő jön hozzánk. A JóSzaki működéséből, alapkoncepciójából fakadóan ilyenkor is ajánlatkérésnek minősült a megkeresés, és a Szakik fizettek érte.

Ez nem volt teljesen rendben. Sok szaki panaszkodott, és ugyan a probléma megoldása nem egyedül az Árkalauz lesz, de nagyon megfontolt és kimunkált első lépés afelé.

Miért jó az Árkalauz az Ügyfeleknek?

Hát pl. azért, mert egy helyen összefoglalva minden olyan információt megtalálnak, ami az adott munkálatokra való felkészülést, ill. magának az ajánlatkérésnek az elkészítését megkönnyítheti.

Miért jó az Árkalauz a Szakiknak?

Elsősorban azért, mert tájékozott, felkészült ügyfeleket eredményez, másodszor pedig azért, mert azokat az érdeklődőket leválasztja az ajánlatkérési procedúráról, akik egyelőre csak az árakra kíváncsiak, megrendelni később szeretnének.

Miért jó az Árkalauz a JóSzakinak?

Elsősorban azért, mert a ’csak-az-árakra-kíváncsi’ ügyfeleket is elégedetten engedi el az oldalról, másodszor pedig reményeink szerint sok-sok új látogatót hoz.

Ajánljuk tehát figyelmetekbe új szolgáltatásunkat, a folyamatosan bővülő tartalmú Árkalauzt, használjátok a mi és a Szakik örömére!

A Szakiknak pedig üzenjük: írjatok cikkeket a saját szakmátokról, mi szívesen közöljük!

Üdvözlettel:
A JóSzaki Csapata

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mihály Kovács 2016.11.20. 12:04:51

Hát ideje volt változtatni rajta, nézzétek meg csak mennyi munka jött be amit megpróbáltatok közvetíteni.
és nem lett belőle munka 100-az egyhez talán!
Kovács M

NVhIldi 2016.11.20. 14:25:03

@Mihály Kovács: Bízunk benne, hogy a munkánk meghozza a gyümölcsét és javulni fog ez az arány nálad is.