A pasik ezt üzennék saját maguknak, mielőtt összeköltöznének a párjukkal

2017. június 29. 15:36 - mokuspeti

uzenet-magamnak.jpg

Készítettem egy kérdőívet és azt 465-en ki is töltötték. Így született már egy vicces cikk arról, hogy min lepődött meg a legtöbb hölgy, mikor a kiszemelt hímmel összebútorozott.

Most kigyűjtöttem azokat az legmókásabb üzeneteket, amiket a férfiak juttatnának el saját magukhoz, mielőtt egy ajtó mögé költöznének egy nővel.

"Kevesebb meleg cuccot pakolj! 
-meleg lesz, mint a pokolban"

Nos, kevesebb cuccal tényleg gyorsabb a költözés. Ha pedig a téli cuccokat be sem pakoljuk, akkor pénzt, időt és izmozást is megspórolhatunk. Úgyhogy költözéshez értékes infó lehet ez! :) #szarkazmus

"Hozzál magaddal több nyugtatót!"

Haha, de simán lehet az is megoldás, ha egy patika közelébe bútorozunk és akkor készletezni sem szükséges. Amúgy is a jó táplálkozás és a sport nyugtatja a lelket. Inkább ezzel kezdjünk, mint gyógyszerrel.

"Vegyél egy légkondit, mert minden pénzt megér!"

Persze a praktikus tanácsok sem maradtak el. Amúgy osztom az ötletelő álláspontját. Már az Aranybulla aláírásakor be kellett volna szereltetnem. Fogadd meg te is a tanácsot! A klíma ára elenyésző ahhoz képest, hogy milyen hasznot hajt.

"Amelyik szoba nem fér bele 3 dobozba, ott sok a felesleg."

Velős és egyszerű tanács. Csak kb. lehetetlen kivitelezni. Azért mindenkinek sok sikert kívánok a kísérletezgetéshez. Aztán a feladáshoz. Majd a dobozok benzinnel való lelocsolásához. Majd a rendőröknek magyarázkodáshoz.

"Inkább lottózz!"

Biztos vagyok benne, hogy az ötlet beküldője biztosan arra gondol, hogy a lottónyereménnyel hamarabb, nagyobb és jobb lakásba költözhetnek össze. Ugye, szerinted is? :)

"Ha anyóst látsz, menekülj!"

Lehet, nem alaptalan az a sok anyósvicc és a céltábla sem véletlenül van pont az anyósok hátán. Meg egyébként is, a jó anyós olyan, mint a Jeti. Sokan biztosak benne, hogy létezik, de még senki sem találkozott vele. Amúgy én találkoztam már vele (szerk: ha esetleg olvassa a blogot).

"Vegyél sört a hűtőbe és dobj be egy üveg whiskey-t a fagyóba. Csülök, marha, disznóhús darálva legyen mindig a fagyóban a whiskey mellett. És jég, az fontos. Szivar pedig az íróasztal fiókjában."

Elég részletes leírás. Kiszedtem a bevásárlólistát, hogy neked már ne kelljen:

  • sör
  • whiskey
  • csülök
  • marha
  • darált disznóhús
  • jég
  • szivar

Előbb költözz össze és hanyagolj másokat az albiból. 2006 előtt vegyetek lakást, különben f* kell sz*od a lakhatás miatt.

Az első részt nem teljesen értem. Mármint azt igen, hogy előbb költözzön össze, de a hanyagolós rész nekem nem áll össze. A 2006 előtti lakásvásárlás viszont pont rossz tanács. Így utólag -borzasztó bölcsen- pont az látszik, hogy 2008 után kell pár éven belül lakást venni és nem előtte. Vagy ő mást tud?

Neked is van ötleted? Te mit üzennél magadnak? -írd meg a cikk alá kommentben. Ha pedig pont most költöztök, akkor keress a JóSzaki rendszerében költöztetőt, mert itt az értékeléseket is látod. Persze csak ha nem akarod a szomszéd unokaöccsének az iskolai osztálytársára bízni a kínai váza szállítását. Én szóltam.

11 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisocialnetwork 2017.06.30. 10:29:35

Amerikai baromság. Bullshit.

Drednaught 2017.06.30. 11:25:23

A 2006 vs 2008 kérdésben több dolgot is figyelembe kell venni.
a válság előtt
- nem is kellett önerő
- alacsony kamatszint miatt bárki vehetett lakást
- az ingatlanárak még jellemzően alacsonyabbak voltak az indokoltnál

A válság óta
- biztonságosabb, kiszámíthatóbb hitelek vannak
- még alacsonyabb a kamatkörnyezet
- drágábbak a lakásárak....sokkal
- nagyon komoly mennyiségű önerő kell és magas fizetést kell bemutatni

Összességében volt egy átmeneti időszak kb 2009 és 2011 közt, amikor érdemes volt beszállni egy ingatlanba, mert az árak még nem szaladtak el annyira, de a hitelezés már átalakult a mostanira.

A cikkhez hozzászólva az én tanácsom az, hogy az első alkalommal, mikor a csajnál dugtok, mérd fel a hőmérsékletet, mert ha túl magas, akkor nagyon fázós a csaj és egyszerűen nem fog működni az együttélés.
Volt egy csajom, akinél 33 fok volt minimum minden nap. Én fixen 22 fokon tartom a lakást és kb mindig meztelenül vagyok itthon. Esélytelen volt, mindketten be is láttuk hamar...

Plumper_ 2017.06.30. 12:30:22

2011 előtt bármikor vehettél lakást. Ha utána ébredtél fel, megszívtad.
A sok limlom stimmel.
A hülye anyós stimmel. Mintha kötelező kellék volna.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2017.06.30. 15:52:59

"Készülj fel egy hosszú, hosszú állóháborúra, sok ideiglenes visszavonulással. A bikaviadal semmi ehhez képest, mert az legfeljebb tíz percig tart."

"Mindenedet tartsd egy ládában, lehetőleg a padláson, pincében vagy a negyedik dimenzióban. A támadások háromnegyede ezzel megelőzhető."

"Amikor a nő kitakarított, egy napig csak hívásra gyere elő a ládád mellől, és akkor is vigyázz, nehogy hozzáérj valamihez."

"Mindig találd ki jó előre, hogy legközelebb a nő mit főzzön, de legyen két tartalék ötleted is. Amikor rákérdez, pontosan 5 másodperc gondolkodási időd van."

"Amikor az első falat ételt a szádba vetted, azonnal dicsérd meg. Kóstolgatni még utána is ráérsz."

"Gondosan figyeld meg a tekintetét, amikor először teszel le nála egy poharat az asztalra."

"Készülj fel arra, hogy esetleg a következő napodat is a ládád mellett töltöd. A lakás egyetlen oda nem illő részlete te vagy. Nem véletlen, hogy a lakberendező magazinok képein egyetlen férfit sem látsz."

"Ha ezeket betartod, még boldog is lehetsz vele."

"Ha gyereketek lesz, nem szabad mindazt megmutatnod neki, amit gyerekkorodban te is mindig szerettél volna megcsinálni."

"Mindig hallgass Drednaughtra. Válóokot takaríthatsz meg magadnak."

Hz 2017.06.30. 16:52:07

A szart! Nem kell bepapucskodni, már az elején! Mi lesz később?
Csapba hugyozni, és fingani az első napokon! Sörözni járni a haverokkal, sorozatot nézni, nem nyálasat, valami partraszállós-kardozósat/sci-fi, esetleg PS vagy Xbox is mehet, kicsivel több helyet hagyni a cuccainak (ruha, smink cuccok, stb) mint a sajátunknak, de legyenek határok.
Lényeg a lényeg, amennyire te tiszteled Őt, és adsz neki, pont ugyanannyit várj el, ez igaz a viselt dolgaidra is.
Be kell dobni a mély vízbe, ha ezt bírja akkor később sok baj nem lehet!

2017.07.01. 03:16:47

Hát az én aranyköpésem valami olyasmi lenne, hogy "nem tudsz annyi pénzt keresni, amit egy nő ne bírna elkölteni"

Gour 2017.07.01. 09:39:38

Két tanácsot szoktam adni a nősülni készülő barátaimnak: már most kezdjél el gyúrni, mert amikor elváltok sokkal jobbak lesznek az esélyeid a csajoknál. A másik pedig: állj bele minden sztoriba, mert ha nem, akkor előbb a csatát veszíted el, majd pedig a háborút is. A mai, modern nők az élet minden területén kontrollt szeretnének gyakorolni, aki ezt hagyja annak vége mint a botnak.

Gour 2017.07.01. 09:43:23

@Jankove:

Erre azt mondanám, hogy a nők szeretik a pasi pénzét a sajátjukként kezelni, és így is költeni. A belvárosi dugók abban a pillanatban megoldódnának amikor a nők csak azt a kocsit vezethetnék amit ők fizettek ki.

icipicicsipa 2017.07.01. 10:12:03

"fuss Forest, fuss!!...."

metax 2017.07.01. 15:51:35

Disznó csak darálva?
süti beállítások módosítása