A csirizt eszik vagy isszák? Tippelj!

2021. október 27. 08:19 - Mókuspolli

Már nem is emlékszem, hogy hogyan találkoztam a minap a csiriz szóval. Elgondolkodtam, hogy egy ilyen egykoron hétköznapinak számító szó hogyan tud teljesen kikopni a szókincsükből. Te tudod, hogy mit jelent? Netalántán még találkoztál is vele?

mi_az_a_csiriz.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

7 legjobb ötlet a lépcső alatti tér kihasználására (+42 kép)

2018. március 05. 12:56 - mokuspeti

lepcso-alatti-ter.png

Sokan azt hisszük, hogy a lépcső alatti tér kihasználása lehetetlen feladat, pedig nagyobbat nem is tévedhetnénk, hiszen ez közel sem egy olyan holttér, mint azt elsőre gondolnánk. Több olyan dologra is kiválóan alkalmas a lépcső alatti tér, amire nem is tippelnénk és olyan ötletek is vannak, amiért nem kell a vesénket sem az illegális szervkereskedelmi piacon sebtibe meghirdetnünk. Lássuk!

Tovább
5 komment

111 ötlet raklapokból az otthonodba, amit mindenki irigyelni fog!

2018. január 07. 15:41 - mokuspanna

Korábbi cikkünkben már foglalkoztunk a raklapokból készült kerti bútorokkal, aminek nagy sikere volt, így a mostani szuper gyűjteményünk főszereplői a beltéri raklapbútorok és -kiegészítők. Már a gondolat is inspiráló, hogy a majdnem szemétből alkothatunk vagy készíttethetünk ügyes asztalosokkal valami igazán újat és egyedit. Ja, és még hasznos is lesz, szóval csúcs! Ugye? 
raklap_jelolesek_biztonsagos_hasznalat.jpg

Tovább
1 komment
süti beállítások módosítása