7 legjobb ötlet a lépcső alatti tér kihasználására (+42 kép)

2018. március 05. 12:56 - mokuspeti

lepcso-alatti-ter.png

Sokan azt hisszük, hogy a lépcső alatti tér kihasználása lehetetlen feladat, pedig nagyobbat nem is tévedhetnénk, hiszen ez közel sem egy olyan holttér, mint azt elsőre gondolnánk. Több olyan dologra is kiválóan alkalmas a lépcső alatti tér, amire nem is tippelnénk és olyan ötletek is vannak, amiért nem kell a vesénket sem az illegális szervkereskedelmi piacon sebtibe meghirdetnünk. Lássuk!

Tovább
5 komment

47 ötlet a klíma kültéri egységének villámgyors elrejtéséhez

2017. szeptember 04. 19:52 - mokuspeti

Vannak szükséges és vannak szép dolgok. A kettő viszont ritkán vág egybe, de jó hír, hogy mindig lehet a helyzeten javítani. Na, pontosan ez a helyzet a klíma kültéri egységénél is, ami az erkélyedre került.

klima-kulteri-elrejtes.png

Egyrészt szeretném meghálálni neked, hogy vállaltad az áldozatot és az erkélyedre tetetted a kültérit (ahogy az szabályos) és nem csak a homlokzatra, ahol igazán ronda látvány. Pedig senki sem mond le jószívvel az erkélyének egy jelentős részéről. Úgyhogy az én szememben te már hős vagy! :)

Másrészt, gondoltam gyűjtök neked is ötleteket, amivel az áldozatunk némileg csökkenthető és szabálykövetőek és elégedettek is lehetünk egyszerre.

47 ötlet a klíma kültéri egységének elrejtéséhez

 

Itt pedig megnézheted JóSzaki pinterest-jén az összes többi ötletet.

Mit szól hozzá a klímás?

Nekem is ez volt az első kérdésem, úgyhogy fel is hívtam. Azt mondta, hogy nyugodtan becsomagolhatjuk, több ügyfele már meg is tette, de figyeljünk oda pár dologra:

  • hátul legalább egy ökölnyi hely maradjon a klíma és a rács között
  • az eleje pedig legyen rácsos vagy réses, de mindenképp olyan, amin kereszül ki tudja fújni a levegőt

Azaz annyi a fontos, hogy hátul be tudja szívni a levegőt, elül meg kifújni. Ha ezt nem hagyjuk neki, akkor le fog romlani a hatásfoka, az meg nem cél úgyhogy figyeljünk oda, hogy tudjon továbbra is levegőzni.

Hogyan lesz nekem ilyen klímaeltakaró megoldásom?

Ilyet asztalossal tudsz csináltatni. Válaszd ki a fotót és a kép linkjével, meg a méretekkel kérj árajánlatot a JóSzaki rendszerén egyszerre egy tucat asztalostól költség- és kötelezettségmentesen, cserébe gyorsan pontos árakhoz jutsz

képek: pinterest

9 komment
Címkék: fa klíma asztalos
süti beállítások módosítása