Villanyszerelő állás? 3 ok, hogy miért ne!

2019. január 19. 18:38 - mokuspeti

Villanyszerelő állás elfogadásán gondolkodsz? Nem vagy egyedül. A villanyszerelő állás nyújtotta biztonság teljesen érthetően mindenki számára vonzó, de átgondoltad már minden előnyét és hátrányát a villanyszerelő állásnak?

Tovább
Szólj hozzá!

7 legjobb ötlet a lépcső alatti tér kihasználására (+42 kép)

2018. március 05. 12:56 - mokuspeti

lepcso-alatti-ter.png

Sokan azt hisszük, hogy a lépcső alatti tér kihasználása lehetetlen feladat, pedig nagyobbat nem is tévedhetnénk, hiszen ez közel sem egy olyan holttér, mint azt elsőre gondolnánk. Több olyan dologra is kiválóan alkalmas a lépcső alatti tér, amire nem is tippelnénk és olyan ötletek is vannak, amiért nem kell a vesénket sem az illegális szervkereskedelmi piacon sebtibe meghirdetnünk. Lássuk!

Tovább
5 komment

111 ötlet raklapokból az otthonodba, amit mindenki irigyelni fog!

2018. január 07. 15:41 - mokuspanna

Korábbi cikkünkben már foglalkoztunk a raklapokból készült kerti bútorokkal, aminek nagy sikere volt, így a mostani szuper gyűjteményünk főszereplői a beltéri raklapbútorok és -kiegészítők. Már a gondolat is inspiráló, hogy a majdnem szemétből alkothatunk vagy készíttethetünk ügyes asztalosokkal valami igazán újat és egyedit. Ja, és még hasznos is lesz, szóval csúcs! Ugye? 
raklap_jelolesek_biztonsagos_hasznalat.jpg

Tovább
1 komment

Így lehetsz te a szakemberek álma: a tökéletes megrendelő!

2017. október 30. 16:55 - Virág Jószaki

Te meg vagy elégedve a szakik munkájával? És ők veled? Tuti, hogy neked is volt már sok jó és valószínűleg néhány rossz tapasztalatod is különböző szakemberekkel. Ezeknek az esetek legnagyobb részében a rossz vagy hiányos kommunikáció az oka, de ha mélyebbre ásunk, millió dolog lehet még, amitől félrecsúszhat egy-egy ilyen kapcsolat. Most azt nézzük meg, hogy mit tehetsz te, mint megrendelő azért, hogy "Minden jó, ha vége jó!" érzéssel búcsúzhassatok egymástól a munka végén.

szaki_megrendelo_kapcsolat.jpg

Tovább
1 komment
süti beállítások módosítása